• Головна
  • Албанія придбає 20 «швидких» виробництва ЛАЗ
15:00, 8 травня 2012 р.

Албанія придбає 20 «швидких» виробництва ЛАЗ

Представники уряду та комерційних установ Албанії придбають у «Львівського автобусного заводу» партію машин швидкої допомоги та міських автобусів CityLaz.

Рішення про укладення договору на поставку продукції було прийнято представниками республіки після відвідин виробництва у Львові, повідомив прес-центр холдингу «ЛАЗ».

В рамках візиту делегація з Албанії оглянула усі машини, які продукує одна з найбільших в Україні холдингових компаній. Особливу увагу представники республіки приділили машинам швидкої допомоги, які холдинг ЛАЗ виготовляє на заводі у м. Дніпродзержинську. За словами делегатів, найближчим часом в Албанії розпочнеться реалізація програми з оновлення парку карет швидкої допомоги. Гості східноєвропейської держави оглянули взірці медичних машин, які розташовані на заводі у Львові. Вони високо оцінили якість їх збирання, комплектацію та відповідність усіммедичним нормам. Представники албанської делегації одразу прийняли рішення придбати першу партію машин у кількості 20 шт. для потреб медичної галузі республіки. Разом з машинами швидкої допомоги в Албанію поїдуть ще 50-ть автобусів ЛАЗ міського типунизькою посадкою підлоги. Вартість співпраці сягає декількох мільйонів євро.

За словами директора торгово-фінансової компанії "ЛАЗ" Олександра Строганова, на цей час ведуться переговори щодо підписання угоди на поставку продукції та вирішується за якою системою проходитиме її оплата. Один з варіантів, який розглядають дві сторони – цереалізація машин шляхом надання товарного кредиту. Згідно з цією системо підприємство ЛАЗ отримає передоплату за свою продукцію, а решту суми буде розтерміновано на довший період.

Окрім Албанії, свою зацікавленість швидкими ЛАЗу уже висловив урядУгорщини, який також готується до повного оновлення парку машин медичної допомоги. Як повідомив голова наглядової ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін, на сьогодні ведуться переговори з керівництвом країни і найближчим часом у Будапешті компанія ЛАЗ проведе презентацію своєї медичної техніки.

Окрім європейського, перспективним ринком для реалізації машин швидкої допомоги, компанія ЛАЗ вважає Україну. Тут проект отримав високу оцінку та підтримку від уряду країни, відтак сьогодні триває робота над виготовленням швидких до Євро – 2012 та підготовка до виконання урядового замовлення для оновлення парку карет швидкої допомоги в медичних закладахУкраїни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...