• Головна
  • На Львівщині внаслідок потрійної аварії постраждали керманичі транспортних засобів
16:00, 8 вересня 2015 р.

На Львівщині внаслідок потрійної аварії постраждали керманичі транспортних засобів

Опівночі, 7 вересня, в Пустомитівському районі на автодорозі «Львів-Тернопіль» сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода.

Як розповіли 032.ua у прес-службі ГУМВС України у Львівській області, перебуваючи за кермом легкового автомобіля «Пежо», 19-річний місцевий мешканець здійснив наїзд на велосипедиста, який несподівано виринув із темряви.

Потерпілого доставили до травмпункту із забоєм грудної клітки. Окрім цього, з'ясувалось, що велосипедист перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Але дорожньо-транспортна пригода цим не завершилась. Водій «Пежо», намагаючись уникнути зіткнення, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у «Фольскваген-Пассат», яким керував 32-річний мешканець Буська.

Внаслідок ДТП не тільки пошкоджено обидві іномарки. Травми різного ступеню тяжкості отримали пасажир «Фольксвагену» та водій «Пежо».

За фактом ДТП працівники Пустомитівського райвідділу міліції розпочали досудове розслідування за  ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 30 липня, у Львові на вулиці Дорошенка водій іномарки влаштував потрійне ДТП .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #потрійна_ДТП #Пустомитівський_район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...