• Головна
  • На Львівщині продовжують «заробляти» на повені 2008 року
09:47, 21 листопада 2011 р.

На Львівщині продовжують «заробляти» на повені 2008 року

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу стосовно службових осіб товариства, які незаконно завищили вартість виконаних робіт при ремонті об’єкту, пошкодженого внаслідок повені у 2008 році.

Зокрема, Управлінням правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області проведено перевірку законності використання бюджетних коштів на виконання заходів з ліквідації наслідків повені 2008 року.

У ході вказаної перевірки з’ясувалось, що службові особи одного із товариств "Т" при проведенні капітального ремонту пошкодженого внаслідок повені моста на автомобільній дорозі місцевого значення Східниця – Верхнє Синьовидне завищили вартість виконаних робіт на загальну суму понад 1 млн грн, що потягло за собою незаконні видатки з Державного бюджету України.

Враховуючи наведене, прокуратурою Львівської області за вказаним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Поряд з тим, за неналежне виконання свої службових обов’язків при перевірці законності внесених даних в акти виконаних робіт, що вподальшому призвело до збитків Державному бюджету України, порушено кримінальну справу відносно службових осіб Служби автомобільних доріг у Львівській області, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

На даний час слідство у кримінальній справі триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...