• Головна
  • На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (ФОТО)
12:00, 14 серпня 2015 р.

На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (ФОТО)

Під час санкціонованого обшуку в квартирі одного з будинків у Стрию працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області виявили та припинили діяльність нарколабораторії.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ГУМВС України у Львівській області.

У понеділок, 10-го серпня під час обшуку у квартирі 23-річного мешканця будинку, правоохоронці виявили лабораторне обладнання, хімічні препарати та інші пристосування. Наразі правоохоронці продовжують намагаються встановити причетність чоловіка до інших подібних незаконних дій.

Ми встановлюємо причетність зловмисника до інших злочинів

“Ми встановлюємо причетність зловмисника до інших злочинів та встановлюємо осіб, котрим він збував виготовлену наркотичну речовину. Триває слідство», - розповів т.в.о. начальника УБНОН ГУМВС України у Львівській області майор міліції Роман Мельник.

Як пояснив сам чоловік, лабораторне обладнання він використовував для приготування "амфетаміну". Усе обладнання разом із препаратами були вилучені правоохоронцями та скеровані на експертизу.

Попередньо відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво,На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (фото) - фото 1На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (фото) - фото 1, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (фото) - фото 2

На Львівщині 23-річний чоловік у власному помешканні відкрив нарколабораторію (фото) - фото 2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #нарколабораторія_препарати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...