• Головна
  • Посадовець Дрогобицької міської ради іде служити в АТО
14:20, 10 серпня 2015 р.

Посадовець Дрогобицької міської ради іде служити в АТО

Дрогобич план з мобілізації виконує на 67%. За цим показником місто на першій позиції в області. За Дрогобичем з виконанням плану на 64% слідує Червоноград.

Про це сьогодні, 10 серпня, на оперативній нараді в Ратуші повідомив перший заступник міського голови Петро Суда, повідомляє Дрогобицька міська рада.

На його прохання з нього знято броню, він виявив бажання захищати Україну

Він подякував головному спеціалістові з питань мобілізації та взаємодії з правоохоронними органами Ярославу Янушевичу за належно проведену роботу. Поза тим, Петро Суда зазначив, що уже за тиждень Ярослав Янушевич залишає свою посаду та іде служити в АТО.

«На його прохання з нього знято броню, він виявив бажання захищати Україну», - додав перший заступник міського голови, мовивши, що більш корисним Ярослав Янушевич був би на посаді у міській раді, однак його рішення заслуговує поваги.

Після побажання Петра Суди Ярославові Янушевичу живим-здоровим повернутися додому, зал своє вітання і шану колезі висловив оплесками.

Щодо підсумків шостої хвилі мобілізації Ярослав Янушевич, зокрема, висловився, що його особисто дуже тривожить, коли воювати ідуть недосвідчені двадцятирічні юнаки.

Читайте також: Ситуація в зоні бойових дій знову загострилася, - прес-центр АТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #посадовець_їде_в_АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...