• Головна
  • 5 думок львів'ян про підвищення вартості проїзду в автобусах
Думка дня
18:02, 12 травня 2015 р.

5 думок львів'ян про підвищення вартості проїзду в автобусах

Думка дня

Незабаром, 15 травня, у Львові згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради львів'яни платитимуть за проїзд 4 гривні. Як реагують мешканці міста на новий тариф дізнавався кореспондент 032.ua.

Галина, екскурсовод

Найчастіше я користуюсь маршрутками, оскільки, так краще діставатись додому. Інколи також користуюсь трамваями. Щодо підвищення тарифу на проїзд, то якщо порівнювати ціни у Львові з цінами, наприклад, в Польщі, то звичайно ми платимо значно менше за громадський транспорт. Однак, якщо порівнювати якість цього громадського транспорту, то нашим маршруткам ще рости і рости.

 Нехай запустять нормальні автобуси з кондиціонерами, і я готова платити більше.

Як на мене, підняття цін є актуальним лише у випадку, якщо б була вдосконалена система. Насамперед, в кожному громадському транспорті водії повинні видавати квитки, які мають бути фіксованими. Наприклад, в Польщі можна купити квиток як одноразовий, так і подобовий. Тоді ця система є регульованою, і місто знає скільки отримують прибутків транспортні підприємства. А пасажири відповідно знають за що вони платять.

Платити більше за ці “жовті коробки”, в яких ми мучимося, і влітку зараз будемо в них паритися, звичайно, що не хочеться. Нехай запустять нормальні автобуси з кондиціонерами, і я готова платити більше. Але не за цю “колемагу”.

Львів'янин Микола

Ні, не буду користуватися маршрутками. Буду їздити тролейбусами, трамваями. А при можливості ходитиму пішки.

5 думок львів'ян про підвищення вартості проїзду в автобусах, фото-1

Студентка Львівського національного університету ім. Івана Франка

Так, я користуюсь маршрутками. Звичайно, що ситуація через підвищення тарифу в транспорті є трохи складною. Але що ж робити? Буду й надалі ним користуватись, але не так часто як колись.

Якщо взяти ті ціни, які зараз на таксі, то в порівнянні з маршрутками — це нічого.

Син водія, Ярослав

На мою думку, тариф 4 гривні є нормальний. Мій батько водій, і тому я це розумію. Якщо взяти ті ціни, які зараз на таксі, то в порівнянні з маршрутками — це нічого.

Володимир, пенсіонер

Немає про що говорити, важко жити. Всі це розуміють, тільки ніхто нічого не робить. В державі не повинно так бути. Має бути відповідне забезпечення та зрівноваження цін з рівнем зарплат і пенсій. І тоді, відповідно, люди б платили більше за проїзд. Я стараюсь їздити трамваєм, бо проживаю у центрі.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, перевізники хотіли підняти ціну на проїзд у автобусі до 6-ти гривень. Проте монопольний комітет прийняв рішення щодо встановлення 4-х гривень за проїзд вже 15 травня. В свою чергу, міськрада зобов'язалась тепер жорстко контролюватиме перевізників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #інтерв'ю #032 #автобуси #підвищення_тарифу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...