• Головна
  • Оновлений скейт-парк запрошує на гостини
10:40, 8 травня 2015 р.

Оновлений скейт-парк запрошує на гостини

В суботу, 9 травня об 11 год, відбудеться урочисте відкриття літнього сезону оновленого скейт-парку на вулиці Винниченка, 4.

Про це сьогодні 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Спільне завдання для міської влади, бізнесу та суспільства ― об'єднати зусилля для створення, відновлення та збереження на вулицях і в парках нашого міста доступних майданчиків

Як зазначає начальник управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер, робота з відновлення основних елементів майданчика проводилась в рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» за співпраці з кондитерською фабрикою «Ярич».

«Спільне завдання для міської влади, бізнесу та суспільства ― об'єднати зусилля для створення, відновлення та збереження на вулицях і в парках нашого міста доступних майданчиків. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені ― я маю на увазі масштабну роботу з відновлення скейт-парку на вул. Винниченка, проведену в 2014-2015 роках Львівською міською радою спільно з Кондитерською фабрикою «Ярич», ― розповів Володимир Шнайдер.

Під час відкриття оновленого скейт-парку на відвідувачів чекають показові виступи біміксерів та скейтерів Спортивного клубу «Екстрим».

Нагадаємо, оновлення  скейт-парку на вул. Винниченк обійшлося у 60 000 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #скейт-парк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...