• Головна
  • У Львові громадські слухання щодо підняття вартості проїзду закінчились бійкою (ВІДЕО)
09:18, 3 квітня 2015 р.

У Львові громадські слухання щодо підняття вартості проїзду закінчились бійкою (ВІДЕО)

У залі виникла шарпанина між учасниками. Засідання довелось зупинити.

Вчора, 2 квітня, у Львові відбулись громадські слухання щодо підняття тарифів на проїзд у львівських автобусах.  Сутичка між водієм маршрутки та пільговика офіцера-афганця переросла у бійку. Засідання було зірвано. Про це інформує 032.ua.

Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир зазначив, що підвищення вартості бензину вдарило по перевізникам. Мовляв, ситуацію треба вирішувати негайно, інакше транспорт зупиниться взагалі.

 Ситуація складна, бо може зупинитися громадський транспорт

"Зараз ми маємо визначити, як буде працювати громадський транспорт, в якому режимі і за якою ціною. Ціни на паливно-мастильні матеріали виросли за короткий термін, це вдарило по перевізниках. Ситуація складна, бо може зупинитися громадський транспорт", - зазначив Віктор Щир.

Інші учасники засідання пожалілися, що культура водіїв не покращилась. Вони хамлять, у салонах автобусів брудно, частина автобусів взагалі не виходять на маршрут та не дотримаються інтервалів руху. Люди вимагали реального контролю над заробітками водіїв, оскільки перевізники говорили лише про збитки через підвищення вартості проїзду. 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тарифи Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...