• Головна
  • Цими вихідними стартує екологічна акція на захист первоцвітів
18:11, 10 лютого 2015 р.

Цими вихідними стартує екологічна акція на захист первоцвітів

У Львові проведуть екологічну акцію «Первоцвіти просять захисту», з метою ефективного захисту рослин та недопущення порушень природоохоронного законодавства на території міста.

Триватиме акція з 14 лютого до 14 березня, - повідомляють у прес-службі ЛМР.

Мета акції – закликати львів’ян не купувати у вуличних продавців букети з первоцвітів

«Мета акції – закликати львів’ян не купувати у вуличних продавців букети з первоцвітів – підсніжника білосніжного, шафрану (крокусу), білоцвіту весняного, що дозволить мінімізувати пропозицію на ринку попиту в подальшому, адже замість кожного проданого букетика торговці зриватимуть нові квіти», – зазначають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Перший етап акції відбудеться 14.02.2015 в центральній частині міста Львова, в рамках якого активісти громадських організацій будуть роздавати потенційним покупцям біля квіткових ринків міста агітаційні буклети та штучні первоцвіти, зроблені з паперу гуртківцями Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру. Всього планується роздати тисячу буклетів та штучних квітів.

Друк буклету проведено з використанням матеріалів, підготовлених школярами міста під час минулорічного конкурсу з підготовки поліграфічних матеріалів на захист первоцвітів.

«Сподіваємося на підтримку та надіємось, що кожна виготовлена дітьми квітка надихне не тільки учнів, але й дорослих не купувати живі первоцвіти, та надасть можливість милуватися красою цих чудових квітів наступним поколінням», – додають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...