10:40, 19 січня 2015 р.

Супутникове телебачення

Супутникове телебачення, спочатку, ділиться на аналогове і цифрове. Але аналогове телебачення - вчорашній день - незадовільна якість сигналу, кількість каналів постійно скорочується, устаткування вже не випускається, і встановлювати собі комплект для прийому супутникового аналогового телебачення зараз вже не має сенсу. Інша справа - цифровий формат мовлення - декілька тисяч каналів різних тематик на всіх мовах світу і відмінна якість зображення і звуку. супутникове телебачення у Львові можна підключити на сайті http://www.zaxid-ua.tv/

Отже, ви зважилися самостійно встановити супутникову антену, щоб порадувати себе величезною кількістю в основному непотрібних каналів. У цій статті Sovets.com розповість як це зробити на прикладі супутникової антени з трьома конверторами, також ми повідаємо як налаштувати ресівер і інше додаткове обладнання.

В прикладі ми використовуємо 3 стандартних супутника Amos, Sirius, Hotbird, що транслюють 24 російськомовних канали. За допомогою підготовленого Sovets.com матеріалу, ви без проблем встановіте і підключите супутникову тарілку, налаштуєте її на будь-які супутники.

Отже, підведемо підсумок. Якщо у Вас є вихід на південну сторону, або можливість установки супутникової тарілки на даху, то Ви можете дивитися канали більш ніж з десяти супутників. Кількість каналів буде завісить від розмірів тарілки і вибраного Вами ресівера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...