• Головна
  • Порошенко зустрівся з послами країн «Великої сімки» та ЄС (фотофакт)
14:06, 25 вересня 2014 р.

Порошенко зустрівся з послами країн «Великої сімки» та ЄС (фотофакт)

Глава держави висловив подяку за підтримку, яку Україна отримує від провідних країн світу у складній ситуації. «Це – справжній тест для наших відносин», - наголосив Петро Порошенко.

Як повідомляють у прес-службі Президента України, у зустрічі з Петром Порошенком взяли участь посли в Україні США Джеффрі Пайетт, ЄС Ян Томбінські, Німеччини Кристоф Вайль, Франції Ален Ремі, Японії Тоїчі Саката, Італії Фабріціо Романо, Великобританії Саймон Сміт, а також Тимчасовий повірений у справах Канади в Україні Анне Мейсон-Гаусс.

На зустрічі Президент відзначив важливість співпраці з країнами «Великої сімки» під час зовнішньополітичних подій останніх тижнів – участі у засіданні Європейської Ради, саміті НАТО в Уельсі, робочих візитів до Канади та США.

І підкреслив, що Україна виконує всі свої зобов’язання згідно з Мінськими домовленостями. За словами Петра Порошенка, запорукою подальшої позитивної динаміки є дотримання домовленостей всіма сторонами, а саме - двостороннього режиму припинення вогню, виведення російських військ, звільнення заручників, а, особливо, контролю за українсько-російським кордоном, створення буферної зони і встановлення в цьому районі дієвого спостереження та верифікації ОБСЄ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Порошенко #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...