• Головна
  • У Львові витратили 350 тисяч гривень на поховання та ДНК-експертизу загиблих в АТО
13:27, 19 вересня 2014 р.

У Львові витратили 350 тисяч гривень на поховання та ДНК-експертизу загиблих в АТО

Департамент гуманітарної політики сприяє похованню бійців, які загинули в АТО та оплатити проїзд більше 1 тисячі військових,  як у зону АТО, так і з неї.

Вчора, 18 вересня, на сесії Львівської міської ради директор департаменту гуманітарної політики Олег Березюк звернувся з проханням виділити додатково 250 тис. грн. на перевезення та 1 млн. грн. на матеріально-технічне забезпечення армії. Рада погодила виділення додаткових коштів і проголосувала за відповідне рішення.

Кошти на перевезення закінчилися, тож ми просимо надати кошти для перевезення наших вояків з метою ротації або вивезення поранених

«Станом на сьогодні, ми посприяли у похованні 13 осіб. Ми визначили 350 тис. грн. на поховання загиблих учасників АТО та здійснення оплати за проведення генетичної експертизи ДНК. Гроші ще залишилися. Ми надавали транспортні послуги. За цих два місяці ми допомогли перевезти більше 1 тис. військовослужбовців, як у зону АТО, так і з неї. Кошти на перевезення закінчилися, тож ми просимо надати кошти для перевезення наших вояків з метою ротації або вивезення поранених», - зазначив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #Олег Березюк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...