• Головна
  • Скандал: у Львові навпроти аварійного будинку розпочали будівництво багатоповерхівки? (ВІДЕО)
16:36, 17 вересня 2014 р.

Скандал: у Львові навпроти аварійного будинку розпочали будівництво багатоповерхівки? (ВІДЕО)

Під вікнами Шевченківської райадміністрації та прокуратури у Львові споруджують багатоповерхівку. Будівництво розгорнули у подвір'ї житлового будинку.

Сьогодні, 17 вересня, до редакції 032.ua звернулась стурбована львів’янка, яка повідомила, що на вул. Ржегоржа Франтішека розпочалось будівництво багатоповерхівки. В декількох метрах від будівельного майданчику, стоїть аварійний будинок, стіни якого тріщать по швам.

В декількох метрах від будівельного майданчику, стоїть аварійний будинок, стіни якого тріщать по швам

За словами львів’янки, земельна ділянка, на якій незабаром виросте новий дім, відноситься до будинку на вулиці Р. Франтішека, 11-б у 7-8 метрах від їхніх вікон. 

«Мешканці в шоці! Допоможіть. Це все робиться в той час, коли увага прикута до війни на сході України, і нікому немає до цього діла. Зранку мешканці прокинулись та побачили, що територія їхнього подвір'я зменшилась», - розповіла Галина Ярославівна.

Олександр Удовенко, голова Шевченківської райадміністрації у коментарі 032.ua розповів, що у забудовників є усі дозвільні документи на будівництво.

В них є дозвіл на початок будівництва є декларація. Дозвіл видав Держбудінспекція України у Львівській області. Декларація зареєстрована. Інженерна ділянка оформлена належним чином.

Всі документи для того, щоб розпочати будівництво у них є. Я бачив, що почали будівництво, до мене мешканці особисто не звертались. Втім, я бачив, що є всі відповідні документи, є проект, зареєстрована декларація і документ, який підтверджує права користування земельною ділянкою”, - зазначив Олександр Удовенко. 

Водночас, мешканці будинку на вул. Ржегоржа Франтішека запевнили, що їхній будинок є аварійний, на підтвердження цьому у них є документи. Відтак, вони звертатимуться у відповідні органи, аби зупинити будівництво, адже воно загрожує руйнуванню їхнього дому. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#забудова Львів #вул. Ржегоржа Франтішека
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...