• Головна
  • На Підзамче реконструюють подвір’я, дитячі майданчики та брами (ФОТО)
22:27, 16 квітня 2014 р.

На Підзамче реконструюють подвір’я, дитячі майданчики та брами (ФОТО)

В рамках «Ревіталізації Підзамче» відновлюватимуть двори на вул. Б. Хмельницького, 105, вул. Остряниці, 12, дитячі майданчики на перетині вулиць Жовківська – Остряниці та Скидана – Остряниці, а також сквер на перехресті вул. Хмельницького – Стрімка.

Читайте також: Львівські студенти-архітектори презентували футуристичні проекти Підзамче (ФОТО)

Остаточний відбір учасників цьогорічного проекту здійснювала конкурсна комісія. Перед прийняттям рішення комісія відвідала всі об’єкти на Підзамче, мешканці яких висловили бажання взяти участь у проекті. Тож члени конкурсної комісії змогли на власні очі оцінити стан об’єктів, їх відповідність критеріям проекту. Про це 032.ua повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові стартував проект ревіталізації Підзамче

Найбільшу активність серед можливих об’єктів для відновлення продемонстрували місцеві дитячі садки. Хоча вони й не підпадають під критерії відбору проекту, але можливість для їх часткового відновлення також знайдено.

«За умовами проекту ми можемо обрати об’єкти відкритого громадського простору, а дитячі садочки, на жаль, такими не є – це закриті території, призначені лише для дітей. Зробити їх відкритими буде неправильно з точки зору безпеки. Та зважаючи на високу соціальну важливість таких об’єктів, ми, спільно з нашими польськими колегами, вирішили переглянути бюджет проекту та знайти додаткові кошти, які ми могли б витратити як спонсорську допомогу на підтримку цих дитячих садків», – розповів Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

Брами від реставрують на вулицях Огіркова, 2, Б. Хмельницького, 56 та Підзамче, 9.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#«Ревіталізації Підзамче»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...