• Головна
  • День високого травматизму із летальним кінцем – підсумки вчорашнього дня у Львові
Підсумки 26 березня
07:50, 27 березня 2014 р.

День високого травматизму із летальним кінцем – підсумки вчорашнього дня у Львові

Підсумки 26 березня

Вчора, 26 березня, у Львові та області сталось чимало трагічних та летальних подій.

Зранку Львів облетіла новина про нещасний випадок. З шостого поверху під час демонтажу риштування впав 23-річний хлопець. Чоловік загинув на місці пригоди. Зараз спеціалісти розбираються, в чому справа.

Згодом наші журналісти натрапили у Фейсбуку на страшну аварію. Водій вантажівки притиснув до стіни 26-річного хлопця. За словами водія вантажівки, в нього відмовили гальма та аби уникнути зіткнення із автомобілями, водій вилетів на тротуар, де біля магазину стояв хлопець. На місце пригоди приїхала матір потерпілого, який на щастя залишився живий. В істериці вона розшукували свідків пригоди та змушувала працівників ДАІ почати працювати та везти слідство.

Ще одне ДТП трапилось не далеко біля Львова. Швидка їзда вбила жінку, яку збив водій легковика. Невідомо, що жінка робила о четвертій ранку на дорозі, відтак швидка допомога лише встигла довезти її до лікарні, де жінка померла від травм.

А тим часом, коли на Євромайдані вчора було тихо та більш-менш спокійно, майже сотня євромайданівців досі знаходяться у лікарнях.  Екс-директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ростислав Ступницький, якого вчора звільнили з посади, зазначив,  що виписано з лікувальних установ області 211 пацієнтів, однак за останню добу було госпіталізовано ще двох постраждалих.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...