• Головна
  • У Львові два дні може лежати труп, а міліція не знатиме про це – Рудяк
08:00, 21 лютого 2014 р.

У Львові два дні може лежати труп, а міліція не знатиме про це – Рудяк

Про це повідомив 19 лютого під час засідання Координаційної ради начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

Очільник міліції Львівщини зазначив, що від 18 лютого, міліція практично паралізована, так само є паралізовані СБУ та прокуратура.

«Є реальна проблема, адже у Львові можуть бути провокації. Ми пропонуємо координувати роботу зі силами Самооборони та активістами, щоб спільно виявити провокаторів. Зараз ситуація у Львові складна. Людина може в квартирі лежати вже другу добу, а міліція про це не знає, бо не працює 102 і не може виїхати», - сказав Олександр Рудяк.

Він також наголосив на тому, що аби унеможливити негативні прояви провокаторів, міліція Львівщини готова співпрацювати з будь-якими громадськими організаціями.

«Я готовий до співпраці з будь-якими громадськими організаціями для того, щоб запобігти негативним проявам з боку провокаторів. З райвідділів зникло близько тисячі одиниць зброї. Міліція готова забезпечити правопорядок спільно з активістами», - заявив керівник обласної міліції.

Олександр Рудяк зазначив, що міліція у Львові згідно законодавства під час штурмів райвідділів мала право застосувати зброю, «однак, міліція цього не зробила».

«Приміщення здали без протистояння. За інших обставин у Львові були б ріки крові, а ми цього не хочемо. Треба, щоб не трощили машини міліції, щоб не вбивали людину у формі. Міліція Львівщини працює в ручному режимі, як це було у 1945 році. Під час погромів у райвідділах було пошкоджено усі комунікації – лінію 102, електронний зв’язок», - повідомив Олександр Рудяк.

Очільник обласної міліції закликав до спільної координації зусиль  і співпраці органів влади, силових структур та громадських активістів, щоб

унеможливити будь-які  провокації на Львівщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рудяк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...