• Головна
  • У Львові автівкам буде легше «дихати» вже у першій декаді листопада (ВІДЕО)
16:12, 25 жовтня 2013 р.

У Львові автівкам буде легше «дихати» вже у першій декаді листопада (ВІДЕО)

У  щотижневому зверненні міський голова Львова Андрій Садовий розповів про терміни завершення ремонтних робіт на дорогах міста.

«Львів’яни мають запитання – коли закінчать ремонтувати львівські дороги. По порядку. Вулиця Коперника – до понеділка закінчать мощення бруківки. Тоді до 10 днів вона повинна відстоятися і до кінця першої декади листопада буде відкрито проїзд по всій вул. Коперника.

Лишаться складності по роботі на перехресті вул. С. Бандери – Чупринка – Вербицького. Ці роботи маємо завершити до кінця листопада.

Вулиця Городоцька. По ній виникли певні ускладнення у зв’язку з тим, що в проекті не передбачили певні моменти. Але не зважаючи на всі складності, до кінця листопада основний об’єм робіт повинен бути завершений.

Є проблеми по вулиці Шевченка, тому що казначейство не проплачує кошти, щоби цю дорогу зробити вчасно. Але також будемо вчиняти всі дії, щоби цей комплекс, вул Гродоцька - вул Шевченка, -  до кінця листопада був завершений.

Також тривають роботи по вулиці Б. Хмельницького. Там очікуємо закінчити роботи на початку грудня. Тут дуже складний об’єм, тому що не тільки замощуємо бруківку чи встановлюємо безшумні колії,  а повністю міняємо всі мережі та водогони», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...