• Головна
  • Львівська художниця покаже життя «Без ГМО»
16:42, 8 жовтня 2013 р.

Львівська художниця покаже життя «Без ГМО»

10 жовтня у Львові відбудеться відкриття виставки живопису львівської художниці Наталії Шуст-Цимбалюк «Без ГМО».

Як стало відомо журналісту 032 ua, виставка представляє серію  полотен із зображенням полуниць, як предмету змальовування.

афіша

 

Як переконують організатори макро натюрморти, виконані як в реалістичній так і в сюрреалістичній манері, досліджують форму, фактуру, колір, смак, запах зображених ягід. Картини Наталії  стверджують текстуру звиклого нам продукту - полуниць та водночас піддають сумніву  реальність побаченого.

За словами самої художниці дана серія «Без ГМО» і полуниці, що виходять за межі реального, є певним відображенням   її внутрішніх антагоністичних настроїв.

 «Малювати полуниці я не планувала і певні концепції не укладала - це відбулось спонтанно і .... просто, так ніби я це вже робила.  Під час завершення першої роботи розуміла що маю потребу в продовженні - так створилась серія. З початком процесу прийшли відчуття піднесення, ніби соковитість цієї ягоди наповнила мене чимось фантастичним та невідомим до цього.» - каже  художниця Наталія Шуст-Цимбалюк.

Варто зауважити, що пані Наталя вперше демонструє свою персональну виставку у Львові. Вже декілька років її роботи є учасниками багатьох виставок в Україні і за кордоном.

Як повідомили організатори відкриття виставки відбудеться 10 жовтня о 19.00 у Кав’ярні Леваковського. Експозиція триватиме до 06 листопада 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...