• Головна
  • Отримали диплом лікаря і не знаєте, де працювати? ТОП-5 вакансій для медиків
11:11, 7 жовтня 2013 р.

Отримали диплом лікаря і не знаєте, де працювати? ТОП-5 вакансій для медиків

Професія лікаря входить до десятки найбільш престижних професій в Україні. І це не дивно — здавна лікарі мають високий суспільний статус, завжди затребувані, користуються впливом і повагою в суспільстві. Спеціально до Міжнародного дня лікаря, який відзначається 7 жовтня, Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна уклав добірку найбільш привабливих вакансій для лікарів.

Згідно з результатами Барометра ринку праці в Україні, за 2012 рік кількість вакансій у медичній і фармацевтичній галузях ринку виросла на 54%. Це означає, що кількість цікавих пропозицій для спеціалістів цієї сфери збільшилась у два рази.

На сьогодні на кадровому порталі HeadHunter Україна розміщено 440 вакансій у сфері медицини та фармацевтики. Найчастіше українські компанії шукають фахівця з досвідом роботи від 1 до 3 років. Більше половини всіх вакансій так чи інакше пов'язані з продажами: медичний представник, «продажник», провізор.

Але є і достатньо специфічні запити від роботодавців. Дослідницький центр hh.ua підготував список найцікавіших вакансій для лікарів.

Мати справу з такими пацієнтами, як олімпійські чемпіони, чемпіони Європи та світу, доведеться лікарю-дієтологу. Національна федерація фехтування України зацікавлена в спеціалісті, який організує підбір індивідуальних раціонів харчування для спортсменів і зможе забезпечити фармакологічну підготовку команди. Список вимог до кандидата досить широкий: вища профільна освіта, досвід роботи зі збірними командами не менше 5-ти років, знання антидопінгових правил, і, безумовно, знання англійської мови. Високий рівень заробітної платні та офіційне працевлаштування стануть вагомим аргументом для кандидата на цю позицію.

Без досконалого знання англійської мови не обійтись і медичному раднику. Його прямими обов’язками буде забезпечення якісної медичної допомоги пацієнтам за короткий термін, консультації з провідними спеціалістами серед практикуючих лікарів України, а також робота з клініками і санаторіями Європи, Ізраїлю та США. Кандидат на цю вакансію повинен володіти вищою медичною освітою, мати вчений ступінь, також бажаний досвід роботи на керівних посадах у медичній сфері.

Щотижневу зарплату, нормований робочий день, відсутність штрафів за прогули або запізнення, щорічні грошові премії та путівки на екзотичний відпочинок за кордон із повною оплатою авіаперельотів, а також орендоване житло гарантують лікарю УЗД в приватній клініці Києва. Серед інших переваг цієї роботи — зарплата в 800 $.

Стоматологічний центр, який існує на ринку вже більше 20 років, пропонує роботу лікарю-стоматологу. Кандидат на цю посаду повинен мати досвід роботи від 3-х років, причому робота, стажування або курси за кордоном значно підвищать шанси пошукача на отримання цієї посади. Пропонована зарплата — від 1000$.

Литовська фірма потребує послуг консультанта з медичного туризму. Кандидат повинен мати медичну освіту й володіти чудовими презентаційними навичками. До його обов’язків буде входити організація лікування пацієнтів у Литві, включно з індивідуальним підбором клінік і спеціалістів, а також допомога в підготовці необхідних медичних та інших документів. У випадку необхідності пошукач буде супроводжувати пацієнта для організації його комфортного перебування у Литві. Серед додаткових бонусів — можливість стати партнером компанії та регіональним представником.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у вересні 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...