• Головна
  • Львівський університет внутрішніх справ «замінували»
11:31, 2 жовтня 2013 р.

Львівський університет внутрішніх справ «замінували»

1 жовтня о 9.10 невідома особа з мобільного телефону повідомила на телефон «101» чергового ОКЦ ГУ ДСНС України у Львівській області про замінування навчально-тренувального центру «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ. Про це інформує Департамент цивільного захисту населення.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦО області та Яворівського району згідно з „Планом дій …” у складі 66 осіб та 15 од. техніки (з них 15 осіб та 4 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час проведення обстеження з приміщень навчально-тренувального центру виведено на безпечну відстань 540 курсантів та 31 особу персоналу закладу. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівський області проведено обстеження приміщень та території центру – вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершені о 13.45. За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,99
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...