• Головна
  • Переїхали: Центр надання адміністративних послуг ЛМР тимчасово змінив приміщення
15:33, 30 вересня 2013 р.

Переїхали: Центр надання адміністративних послуг ЛМР тимчасово змінив приміщення

Від сьогодні, 30 вересня, Центр надання адміністративних послуг змінив приміщення, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

«Ми нарешті можемо розпочати сьогодні ремонти в Центрі надання адміністративних послуг. Цього року ми маємо субвенцію з державного бюджету. І починаємо низку ремонтних робіт, які будуть полягати у покращенні і підвищенні рівня комфорту перебування тут мешканців Львова, - повідомляють у прес-службі ЛМР.

Вхід в Центр буде тепер з центрального входу. Ми розмістили певне ознакування, тому можна буде легко зорієнтуватись. Сам центр буде знаходитись у меншому приміщенні - це кабінет 115 на першому поверсі міської ради. Видача результатів адміністративної послуги, тобто готових документів, буде відбуватись в кабінеті 121, тобто заходити в центральний вхід і повернути ліворуч. Будемо працювати в тому ж графіку, з 8 до 19 години без обідньої перерви. Ніяких змін не плануємо, єдине – це змінимо трішечки приміщення. Воно буде трошки меншим, але мусимо ці два місця перетерпіти», - сказала Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління.

Відтак, надання консультацій, реєстрація звернень, запис на прийом до посадовців та до міського голови тимчасово здійснюватиметься у 115 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, праворуч). Водночас видача результатів адміністративних послуг (готових документів) відбуватиметься у 121 кабінеті (центральний вхід в Ратушу, 1 поверх, ліворуч).

Реєстрація поштової кореспонденції, а також документів від органів державної влади і надалі здійснюватиметься в 121 кімнаті.

У випадку виникнення додаткових запитань, просимо звертатися на інформаційну довідку міської ради за телефоном 297-57-95. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...