• Головна
  • Прокуратура Львова в суді вимагає скасувати ухвалу міської ради про дозвіл на встановлення тролейної переправи в парку «Знесіння»
16:50, 25 вересня 2013 р.

Прокуратура Львова в суді вимагає скасувати ухвалу міської ради про дозвіл на встановлення тролейної переправи в парку «Знесіння»

Зокрема, 24 вересня прокуратурою міста внесено позов до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою скасувати ухвалу ЛМР, якою приватній структурі дозволено встановити стаціонарний атракціон – тролейну переправу у парку «Знесіння».
З позиції прокурора, приймаючи вказану ухвалу, міська рада порушила вимоги законодавства, 
що забороняє будь-яку господарську діяльність, будівництво споруд, шляхів та інших об’єктів 
на території природно-заповідного фонду.
Зазначимо, що прокуратурою міста подання з вимогою скасувати згаданий протиправний акт ще 1 серпня вносилось на розгляд сесії ЛМР, однак у встановлені законом строки докумет реагування розглянутим не був.
Відтак, це стало підставою для звернення із відповідним позовом до суду, -повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова

Нагадаємо, що забудовником є ТзОВ «Кайзер Парк», якому міська рада надала дозвіл для встановлення на території парку «Знесіння» атракціону під назвою «ZIP LINE», що буде простягатися між вулицями Довбуша та Заклинських. Дорога складається з канатної переправи, відправної та прийомної платформи. Вартість атракціону буде складати 100 грн, 80 грн – пільговий квиток. Час самого спуску буде тривати 1 хв, за який відвідувач подолає 600 метрів.

Востаннє канатка була у Львові 119 років тому. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...