• Головна
  • Українські військові представили нашу державу на міжнародних навчаннях на Львівщині
22:12, 20 вересня 2013 р.

Українські військові представили нашу державу на міжнародних навчаннях на Львівщині

Сьогодні, 20 вересня, в рамках програми багатонаціонального тактичного навчання «Кленова Арка – 2013», яке проходить на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі Яворівського району Львівської області), відбулось проведення Дня високоповажних гостей.

Зокрема, участь у відзначенні Дня високоповажних гостей взяли делегації Збройних Сил Канади, Литви, Польщі, України, а також представники Київської асоціації військових аташе. Оглянув перебіг навчань й голова ЛОДА Віктор Шемчук, який привітав учасників, а також висловив переконання, що тільки спільними зусиллями ми зможемо оберігати наших громадян та забезпечити мир у світі, - повідомляють у прес-службі ЛОДА

«Наші військовики показали високий рівень  вишколу, і нам не соромно буде відправляти їх на будь-які операції та навчання НАТО. На вчорашній нараді було прийнято рішення про розширення співпраці та участь наших військових у різних навчаннях під егідою НАТО, які будуть відбуватися у Європі, та, звичайно, в Україні. Сьогоднішні навчання показали високий професійний рівень наших військових», – зазначив Віктор Шемчук. Також голова ОДА наголосив, що ці навчання пройшли безпечно і ніяких надзвичайних ситуацій зафіксовано не було.

 Під час візиту високоповажні гості та журналісти мали змогу ознайомитися із практичними діями підрозділів країн-учасниць у ході заключної фази багатонаціонального навчання.

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Трой Лулашник, який теж був присутній на навчаннях, зазначив, що українські військові дуже професійно навчені. Від імені канадських збройних сил країни та Канадського уряду пан Посол подякував господарям – українцям за теплий прийом та вдалу організацію навчань.

Зазначимо, до маневрів залучено понад 500 військовослужбовців Збройних Сил України, Канади, Польщі та Литви, а також близько 50 одиниць військової техніки та чотири бойові вертольоти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...