• Головна
  • InStat Footbaal наворожив, що «Карпати» програють «Шахтарю». Не вгадав!
12:28, 18 вересня 2013 р.

InStat Footbaal наворожив, що «Карпати» програють «Шахтарю». Не вгадав!

Компанія InStat Footbaal після кожного туру надсилає повну підбірку статистики усіх команд. Не став виключенням і 9-ий тур. Однак, підсумкові дані стали певного роду виключенням із правил. Як можна обіграти чемпіона, забивши в його ворота три м’ячі, якщо «Карпати» практично за всіма командними показниками опинилися на останньому місці? 

Звичайно, усі чудово розуміють, що без фарту обіграти «Шахтар» було б значно важче. Про це ще Младен Бартуловіч на веб-конференції відверто розповідав. Але ж на полі самого лише голого фарту не було. За словами багатьох експертів, настрій в «Карпат» був космічний. 

Попри це, «Карпати» та «Говерла» поділили останню сходинку в переліку команд, які найбільше володіли м’ячем. «Зелено-білі» лише17 хвилин тримали круглого, тоді як «Шахтар» володів ним 41 хвилину. Також «Карпати» провели лише 56 атак (зазвичай, в інших матчах, їх приблизно удвічі більше)

5 ударів – знову ж таки один з найнижчих показників. У «Шахтаря», до слова, їх було 18. Також «леви» зробили лише 275 передач, яких 197 були точними. Знову ж таки – останнє місце. 13 передач до штрафного суперника – менше лише в «Таврії». 

Зате у плані втрат м’яча, «Карпати» помилялися менше за інших. Та й плані верхової боротьби «зелено-білі» були кращими за гравців «Шахтаря». Щодо перехоплень – тут «Карпатам» також нема рівних –загалом 55 таких вдалих дій, причому 5 на половині поля суперника. 

Якщо командні статистичні показники «Карпат» не вражають, то індивідуальні цифри у «левів» значно кращі. Одразу п’ятеро львів’ян потрапили до переліку 20 найкращих гравців в турі, відповідно до статистичних даних. Це Младен Бартуловіч, Олександр Гладкий, Ігор Пластун, Вадим Страшкевич та Олександр Ільющенков. 

Валерій Федорчук відзначився у плані відбору м’яча – 9 разів він переривав атаки донеччан і п’ять разів робив це вдало. А Олег Голодюк став об’єктом полювання з боку гравців «Шахтаря» – на ньому фолили п’ять разів. Чотири рази дісталося Олександру Гладкому. Після одного з таких фолів у виконанні Едуардо, Сашка довелося замінити. 

Дуже продуктивно попрацювали карпатівці у плані перехоплень. Костевич, Пашаєв та Пластун по 10 разів перехоплювали м’ячі і починали власні атаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...