• Головна
  • «Французький бізнес завжди буде мати у Львові хороших друзів», - Садовий
17:06, 13 вересня 2013 р.

«Французький бізнес завжди буде мати у Львові хороших друзів», - Садовий

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з делегацією групи дружби Франція-Україна Сенату Французької Республіки.

На зустрічі обговорили питання щодо збереження культурної спадщини міста, інвестиційної привабливості міста та його туристичного потенціалу, питання  про межі повноважень міських голів у Франції та в Україні.

«Коли говориш слово «Франція», то з’являються тільки найкращі асоціації, тому ми зробимо усе можливе, щоб ви отримали лише позитивні враження від Львова», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Гостям з Франції представили презентацію на тему  туристичного та економічного розвитку Львова, у якій показали привабливість міста, як для туристів, так і для інвесторів.

«Французький бізнес завжди буде мати у Львові хороших друзів», - наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також делегація відзначила історико-культурну спадщину міста, як велику перевагу у його розвитку. Тому питання про важливість збереження історичних та культурних пам’яток було важливим пунктом у розмові.

«Дуже велика кількість туристів починає цікавитись центральною Європою», - зазначив Жан Клод Ленуар, член Сенату Франції від департаменту Орн.

«Ми дуже раді, що знаходимося у цьому чудесному місті. Львів зі своїми здобутками потрохи стає відомим у всьому світі. Для себе ми відкрили, що Львів є цікавим, як для туризму, так і для економічного розвитку. Львів - надзвичайне місто і ми, скориставшись порадою міського голови, плануємо сьогодні відвідати декілька цікавих місць, почнемо, напевно, з Вірменського собору», - розповів Ерве Море, голова групи дружби Франція-Україна.

«Для себе я відкрив чудове місто, яке знаходиться у самому центрі Європи, місто з надзвичайною історичною спадщиною. Я сподіваюсь, що Європа відкриє для себе Львів. І після сьогоднішнього короткого візиту ми плануємо ще не один раз відвідати це місто», - зазначив Жан Клод Ленуар, член Сенату Франції від департаменту Орн.

Довідка 032.ua

Група дружби Франція-Україна в Сенаті Французької республіки: Головою групи є Пан Ерве МОРЕ (обраний у лютому 2012 року), сенатор від департаменту Ер (регіон Верхня Нормандія), член фракції Союз демократів і незалежних, мер м. Берне та голова об’єднання прилеглих комун. Загалом група нараховує 16 членів.

Група дружби в своїй діяльності має покликання сприяти встановленню довірливих робочих зв’язків між членами парламентів відповідних країн та розвитку міжпарламентських контактів в широкому сенсі, налагодженню регулярних зв’язків на рівні парламентських комітетів і комісій, поширенню двосторонніх контактів на регіональному рівні. Водночас вона надає можливість французьким сенаторам краще осягнути міжнародну проблематику та поглибити їхні знання щодо реалій сучасного життя інших країн.

Протягом останніх років група дружби Франція-Україна в Сенаті Французької республіки активно долучалась до розвитку двосторонніх відносин між Францією і Україною, зокрема, в форматі зустрічей із різними представниками офіційної влади, політичних сил та бізнесового середовища України, сприяння в організації і фінансуванні спільних культурних заходів, підтримки постійного діалогу із українською громадою у Франції.

Протягом 2010-2012 років мав місце обмін візитами між представниками Сенату Франції і Верховної Ради України. З цієї нагоди українською стороною висувались ініціативи щодо визначення потенційних можливостей регіонів двох країн та перспективних напрямків співпраці на міжрегіональному рівні. Ця пропозиція була схвально сприйнята у французькому парламенті.

Члени сенатської групи висловлюють готовність до продовження практики проведення у Сенаті заходів, присвячених українській тематиці, зокрема, «Українських днів» та підтримують пропозиції української сторони щодо організації українсько-французьких колоквіумів, круглих столів тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...