• Головна
  • З нагоди відзначення Дня батька 32-є львівських татів, які без матерів виховують дітей, отримають від міста грошову допомогу
12:34, 11 вересня 2013 р.

З нагоди відзначення Дня батька 32-є львівських татів, які без матерів виховують дітей, отримають від міста грошову допомогу

 Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День батька. З цієї нагоди управління соціального захисту Львівської міської ради проводитиме виплату для татів, дітей, матері яких ухиляються від сплати аліментів та батькам, що самі (без матері) виховують дітей, – мешканцям м. Львова, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту. Так, допомогу отримають 32-є татів в розмірі по 350 грн. кожен. На ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 11,2 тис. грн.

«Діти – це найдорожче, що в нас є. Сумно констатувати, але в нашому місті є сім’ї, де немає матері, в силу різних життєвих обставин. Відтак, ми хотіли відзначити, вшанувати тих татів, які самотужки виховують, «ставлять на ноги» власних дітей, забезпечуючи їм гідне життя та виховання», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Довідка

День батька в Україні відзначають в третю неділю вересня. З пропозицією введення цього дня в Україні виступили представники МГО «Міжнародний Центр Батьківства», започаткувавши у жовтні 2006 р. Громадську ініціативу «День Батька». В рамках цієї ініціативи було зібрано 10 000 підписів від громадян під листом до Президента України з пропозицією ввести День Батька на державному рівні. Також 2007 року було проведено у Львові, Кіровограді та Дніпропетровську регіональні громадські форуми представників державних, громадських і релігійних організацій «Роль чоловіка як батька в сім’ї та суспільстві». 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...