• Головна
  • Зіркова американська шеф-кухарка готувала для пацієнтів центру НЕЗЛАМНІ
11:50, 24 травня
Надійне джерело

Зіркова американська шеф-кухарка готувала для пацієнтів центру НЕЗЛАМНІ

Зіркова американська шеф-кухарка готувала для пацієнтів центру НЕЗЛАМНІ

Зіркова американська шеф-кухарка та амбасадорка Національного центру реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) Рейчел Рей знову приїхала до Львова. Вона разом зі своїм відомим другом Ноа Сімсом частували важкопоранених захисників та їх коханих власними варіаціями на тему української кухні.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«На цей раз до Першого медоб’єднання Львова зіркова шеф-кухарка і телеведуча прибула зі США не сама. Компанію Рейчел Рей склав її друг та учасник американського кулінарного шоу “МастерШеф” Ноа Сімс, який готував для пацієнтів наших лікарень у спеціальному пересувному фургончику. Ще одним місцем частування від зіркових шеф-кухарів стала ерготерапевтична кухня Національного реабілітаційного центру UNBROKEN. Кімната для реабілітації і відновлення побутових навичок на кілька годин перетворилася на ресторан», - розповідають у центрі UNBROKEN.

Рейчел Рей частувала важкопоранених захисників та їх дружин і партнерок власними варіаціями на тему української кухні – канапками з варениками. А також пригощала нашою традиційною весняною стравою – салатом з редиски, який дуже припав їй до смаку під час мандрівок Україною.

«Їжа – це одна з універсальних мов любові. Її розуміють в усьому світі. Саме тому я тут, аби показати прихильність до українців та за допомогою їжі покращити їхній настрій», - каже Рейчел Рей.

Під час поїздок до України зіркова шеф-кухарка та телеведуча відвідує не лише лікарні, а й прифронтові міста. А медзакладам допомагає не тільки моральною підтримкою пацієнтів – вона долучилася до придбання двох важливих апаратів для офтальмологічного відділення дитячої лікарні святого Миколая.

Це вже шостий візит Рейчел Рей до України від початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: У Львові відкрили мурал пам’яті захиснику України Тарасу Березюку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #незламні #шеф-кухарка #захисники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,03
41,07
EUR
44,18
44,24
PLN
10,10
10,14
Оголошення
live comments feed...