• Головна
  • Кератинове випрямлення волосся: основні плюси і мінуси процедури
Новини компаній
09:00, 22 травня

Кератинове випрямлення волосся: основні плюси і мінуси процедури

Новини компаній

Кератин є базовим компонентом структури волосся. Він – незамінний елемент для підтримання його міцності. Крім того, кератин також відноситься до головних структурних елементів нашої з вами шкіри, зубів та нігтів. За природою своєю це білок (протеїн), чиї молекули мають у своєму складі волокна. Причому, що міцніші дисульфідні зв'язки у цих волокон, тим відповідно здоровішим буде саме волосся.

У воді кератин не розчиняється, проте можна назвати безліч різноманітних факторів, які сприяють процесу виведення цього білка із волосся, а також виснаженню його і руйнуванню молекули кератину. Дефіцит у складі волосся кератину може спровокувати цілий ряд процесів. Зокрема зараз ми ведемо мову про:

  • сильні стреси з прямими сонячними променями;

  • неправильне харчування;

  • солону та хлоровану воду;

  • і навіть фарбування та агресивні хімікати.

Далі разом із вами хочемо поговорити про таку процедуру як кератинове випрямлення волосся. Поговоримо про її вагомі плюси і звісно згадаємо мінуси.

Про що важливо пам'ятати, коли мова йде про кератинове випрямлення волосся?

Давайте для початку розглянемо переваги цієї процедури. Якщо людина має пухнасте та наелектризоване волосся, яке їй дуже складно розчісувати, процедура з легкістю дозволить впоратися із цими неприємними ефектами. Кератинове випрямлення дозволить на дуже довгий час випрямити пасма, що значним чином заощадить час на самоукладку, як мінімум на кілька місяців. Навіть якщо волосся закручується від вологи або ж є просто кучерявим від природи, йому також підійде кератинове випрямлення.

Процедура зробить волосся блискучим та гладким, а також зробить менш помітними пошкодження. Процедура дозволить отримати результат як мінімум від двох та до шести місяців. Все буде залежати від догляду та типу волосся.

Недоліки кератинового випрямлення волосся

Серед недоліків цієї процедури можна виділити її агресивність. Річ у тім, що кератинове випрямлення волосся з самого початку передбачає необхідність інтенсивно впливати термічно на структуру волосся та виділяти випари формальдегіду, що входять в компонентний склад більшості засобів для кератинового випрямлення волосся.

Якщо у представниці прекрасної половини людства дуже тонке і ламке волосся, їй ця процедура не підійде. Тут слід розуміти те, що такий тип волосся вкрай важко переживає високі температури. До речі, не забувайте про те, що кератинування призводить до втрати об'єму, адже волосся буде проходити процедуру розгладжування. Серед інших мінусів процедури її дорога вартість, особливо в салонах краси. Після проведення процедури слід використовувати спеціальні шампуні з безсульфатними кондиціонерами.

Кому не підходить процедура кератинового випрямлення волосся?

Якщо говорити про протипоказання до проведення цієї процедури, то тут варто розуміти, що в категорію тих, кому не можна проводити таке випрямлення, відносяться вагітні та матері, які годують груддю. Якщо людина страждає від наявності у неї чутливої або пошкодженої шкіри, чи навіть від чутливості до сильних запахів, процедуру також не слід робити.

Окремо не варто проводити процедуру людям з проблемою інтенсивного випадіння волосся. Ну і звісно не забувайте про необхідність не фарбувати волосся не менш як за 14 днів до процедури. Якщо воно пофарбоване менше ніж за два тижні до проведення кератинового випрямлення, майстер не повинен дозволяти цю процедуру.

Широкий асортимент професійних та дієвих засобів для кератинового вирівнювання волосся в TOPOVE

Якщо ви хотіли б мати змогу обрати та купити професійні засоби для проведення кератинового випрямлення волосся, ласкаво запрошуємо вас до знайомства з інтернет-магазином TOPOVE. Тут є величезний асортимент продукції від перевірених виробників, яка дозволить проводити процедуру найкращим чином з можливістю подальшого отримання всіх переваг від вирівнювання.

Тут працюють досвідчені та професійні фахівці, які якісно та вичерпно консультують клієнтів. Окремо також не варто забувати про оперативну доставку по всій Україні. Цікаво і те, що на замовлення від 2000 грн діє безкоштовна доставка. Тому точно варто скористатися такою приємною можливістю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,03
41,07
EUR
44,18
44,24
PLN
10,10
10,14
Оголошення
live comments feed...