• Головна
  • Гурт «Океан Ельзи» випустив новий кліп (ФОТО, ВІДЕО)
13:17, 6 вересня 2013 р.

Гурт «Океан Ельзи» випустив новий кліп (ФОТО, ВІДЕО)

Океан Ельзи виклали в Інтернет кліп на третій сингл з альбому «Земля». Вчора на офіційному каналі групи у youtube- з’явилося відео на третій сингл альбому «Земля» композицію «Rendez-Vous». Про це написали фанати у соціальній групі ОЕ.

s1xLQB0vWQ8

 

Ідея відео виникла у режисера Майка Брюса під час зйомок навесні 2013 року у Києві кліпу на пісню «Стріляй».

Історія стала, фактично, єдиним сюжетом, який об’єднав дві композиції. Проте події у відео "Rendez-Vous" відбуваються на три місяці раніше, ніж у кліпі "Стріляй". Тож нове відео є класичним пріквелом історії, яку музиканти розповіли трохи раніше.

Пісні представлені у новому альбомі гурту - "Земля". Обкладинка була замовлена та створена з допомогою CD-UA, а саме  Digipack. На обкладинці ви маєте змогу побачити всю інформацію, яка вас цікавить. 

Це спеціалізована упаковка, представлена у вигляді книги чи брошури, що вміщає в себе інформацію, зображення, ілюстрації та всі необхідні дані, які будуть цікаві для перегляду і прочитання тим, хто придбав диск.

Для музики це оптимальний варіант розповісти про створення даного альбому, а також про біографії виконавців

O1Lu7bZZh1U

 

Сама ж пісня Rendez-Vous, як зазначав Святослав Вакарчук, присвячена справжній історії кохання.

vTTm7ebdbsQ

 

ZDddtHVVmRQ

 

«Є одна людина в нашому житті, завдяки кому ми стали відомими - продюсер Віталій Климов, який колись перевіз групу «Океан Ельзи» до Києва, зняв нам перший кліп... А потім у нього сталася бурхлива історія кохання, він настільки відійшов від групи, що нам довелося залишитися без продюсера. І пісня «Рандеву» присвячена цій історії кохання», - розповів Святослав під час презентації альбому «Земля» у травні цього року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...