• Головна
  • 19-річний львів’янин видурював у людей гроші через інтернет
12:39, 28 березня
Надійне джерело

19-річний львів’янин видурював у людей гроші через інтернет

19-річний львів’янин видурював у людей гроші через інтернет

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, який створив фішингові сайти та заволодів грошима клієнтів банків та держустанов.

19-річний житель Львова у шахрайський спосіб видурив у громадян більше 100 тисяч гривень. Як встановили правоохоронці, зловмисник створював у мережі Інтернет фішингові сайти різноманітних урядових та банківських установ, розсилав від їх імені листи клієнтам і в подальшому, отримавши їх персональні дані та доступ до банківських рахунків, переказував кошти на свої рахунки.

Правоохоронці задокументували три епізоди протизаконної діяльності підозрюваного, який у такий спосіб заволодів коштами потерпілих на загальну суму більше 112 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.15 – ч.4 ст.190 (Замах на шахрайство) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує - позбавлення волі на строк до восьми років. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють особи інших зловмисників, причетних до вчинення цих злочинів. 

Читайте також: У Львові на меморіалі Євгену Коновальцю таки буде його зображення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зловмисник #шахрай #видурював_кошти #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...