• Головна
  • Управління медичним закладом: роль власника в конкурентному середовищі
Новини компаній
14:02, 26 березня

Управління медичним закладом: роль власника в конкурентному середовищі

Новини компаній
Управління медичним закладом: роль власника в конкурентному середовищі, фото-1

Власник чи керівник медичного закладу повинен бути бізнесменом, маркетологом та візіонером, незважаючи на те, що його первинна освіта може бути медичною. Це стосується, як приватних, так і державних чи комунальних медичних закладів.

Причиною цього є одне відоме усім слово – конкуренція, адже що раз, то більше стає зрозумілим, що конкуренція відбувається не лише серед приватних медичних закладів, кількість яких постійно зростає, але й те, що приватні заклади конкурують з державними чи комунальними медичними закладами, які, хоча й повільно, але все-таки оновлюються, модернізуються і все більше звертають увагу на сервіс.

Досвід Ярослава Заблоцького та його академія

Академія Заблоцького відкрилася 2011 році, а її гасло – «Те, чому не навчають у підручниках» було сформоване від самого початку, адже засновник та керівник Академії професор Ярослав Заблоцький чи не першим в Україні усвідомив цю потребу, бо у 1998 році відкрив свою першу приватну клініку. На той момент, професор був переконаний, що він просто відкрив приватну практику і лише згодом зрозумів, що приватна клініка - це самий що не є бізнес, який сповідує ті ж самі принципи, як і будь-який інший бізнес.

На сьогодні, «Клініка Заблоцького» це вже мережа приватних стоматологічних клінік у Києві та Львові, а сам Ярослав Заблоцький вже понад десять років, як отримує роялті за українську торгову марку, продавши франшизу у Болгарію, сформувавши саме бізнес концепцію приватного медичного закладу.

Курс для власників медичного бізнесу "Маркетинг від Заблоцького"

Флагманським курсом Академії став курс управління клінікою «Маркетинг від Заблоцького», який з 2011 року відвідало понад 500 керівників різних медичних закладів, а деякі учасники відвідують цей курс двічі та тричі, адже з кожним новим курсом з’являється нова інформація. І якщо цей курс є цінним для власників та керівників будь-який медичних закладів, то для власників стоматологічних закладів Академія Заблоцького пропонує консалтинг у вигляді проектування стоматологічної клініки (ескізний проект медичного центру), де найбільшою цінністю є побудова процесів клініки, на основі аналізу яких і робиться проект клініки. Це «хобі» Ярослава Заблоцького допомогло десяткам людей у різних країнах світу адже не припуститися помилки на етапі вибору приміщення та його проектуванні дозволяє власникам зекономити кошти, щоб не зробити чогось зайвого на початку і не вкладати коштів в перебудову.

Цитата одного із учасників:

«Я думаю, що колись я і сам зможу так легко спроектувати стоматологічну клініку чи розумітися на усіх процесах стоматологічної клініки, як Заблоцький, проте це ще не факт, а тим більше, що мені ці знання потрібні вже, а не потім. Я хочу починати з того місця, до якого Заблоцький вже дійшов, а не спочатку».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#керівник медичного закладу #Академія Заблоцького #Маркетинг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...