• Головна
  • Вперше у Львові відбудеться лекція про Павла Тичину "Ще до того, як колись" від творців Ти [Романтика]
Новини компаній
16:00, 23 березня

Вперше у Львові відбудеться лекція про Павла Тичину "Ще до того, як колись" від творців Ти [Романтика]

Новини компаній

30 квітня у Будинку офіцерів вперше у Львові відбудеться лекція про Павла Тичину «Ще до того, як колись» від творців музичного альбому Ти [Романтика] про розстріляне відродження за участі Сергія Жадана, Хейтспіч, Жені Яновича, NAZVA, Олени Кравець, Сергія Мартинюка МУР . 

Початок лекції о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

У центрі сюжету альбому «Ти [Романтика]» – трагедія Павла Тичини, йому присвячені цілих три треки з 18 у альбомі.

«Спочатку був Тичина. Сам альбом народився через бажання перш за все розповісти це. І ось, тепер ми можемо розповісти вам, «що було, до того, як колись», як сонячні кларнети стають залізними трубами партійних кабінетів, як одночасно можна бути генієм і зрадником, і хто взагалі такий - Павло Тичина», - зазначають творці лекції. 

Квитки: https://concert.ua/uk/event/mur-lekcija-lviv

Нагадаємо, проєкт МУР створений під час повномасштабної російсько-української війни українськими митцями з Києва та Донецька. До його складу входять: Олександр Хоменко (тексти, речитатив), Віктор Ткаченко (тексти, музика, саундпродакшн) і Микола Шмундир (речитатив, піар). У соцмережах гурт зібрав навколо себе багатотисячну аудиторію. Документальні відео музикантів про історію Щедрика, Павла Тичину, Івана Багряного, Василя Стуса й Василя Симоненка стали найпопулярнішим освітнім контентом про українську літературу в Instagram. На рахунку гурту – два студійні релізи: «МУР Vol. 1» та «Захалявна книжечка» (2022). До них увійшли пісні на вірші Івана Франка, Василя Стуса, Миколи Вінграновського, Павла Тичини, Василя Симоненка, Юрія Іздрика та інших українських поетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#павло тичина #лекція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...