• Головна
  • Кріобластинг: інноваційна очистка сухим льодом будь яких забруднень, доступна вже в Україні
Новини компаній
13:00, 22 березня

Кріобластинг: інноваційна очистка сухим льодом будь яких забруднень, доступна вже в Україні

Новини компаній

Інноваційна технологія очистки сухим льодом під назвою «кріогенний бластинг», яка широко використовується у Європі та США, стала доступною і в Україні завдяки компанії «ТІЗ АЙС», яка пропонує обладнання власного виробництва та надає послуги очистки. Сайт компанії https://www.tiz-ice.com.ua/

Кріобластинг – це ефективна та екологічна технологія очистка будь-яких забруднень гранулами сухого льоду, подібна до піскоструйної очистки, але не абразивна. Гранули сухого льоду, під впливом високого тиску повітря, потрапляють на поверхню і спричиняють раптове точкове переохолодження забруднення, яке необхідно видалити. Забруднення стає крихким і просто відшаровується і видаляється, не пошкоджуючи самої поверхні, фарби, а сухий лід перетворюється на вуглекислий газ не залишаючи сліду. Сухий лід сублімується при контакті з поверхнею, не залишаючи вторинного потоку відходів, який необхідно локалізовувати, збирати та утилізувати.

Унікальні властивості сухого льоду роблять кріобластинг ідеальним інструментом очищення делікатних поверхонь. Така технологія очищення має ряд переваг над іншими методами очистки: не абразивний, швидке очищення, стерильний, антибакреріальний ефект, екологічно чиста технологія, очищення у важко доступних місцях, очищення без зупинки роботи підприємства, не потребує багато людей, економічно вигідний, інноваційна технологія.

Порівняльна таблиця переваг різних методів очистки https://www.tiz-ice.com.ua/uk/site/cryoblasting

Підвищення продуктивності та економічності, посилення умов захисту навколишнього середовища та безпеки працівників при очищенні та обслуговуванні технологічного обладнання, сьогодні вимагають застосування більш сучасних технологій, таких як кріобластинг.

Струменева обробка сухим льодом є ефективним рішенням для застосування в різних галузях промисловості, а саме: автомобільна, харчова, поліграфічна, гумова, виробництво пластмас, нафтопереробна, клінінгова тощо. Кріобластинг підходить для малих, середніх підприємств та великих організацій, які хочуть підвищити якість своїх товарів, збільшити продуктивність роботи та відповідати сучасним стандартам сталого розвитку.

Компанія "TIZ-ICE" є першою українською компанією, яка є виробником апаратів для чистки сухим льодом за доступною ціною. Ми орієнтовані на потреби клієнта та пропонуємо індивідуальний комплексний підхід до справи, даючи змогу придбати обладнання в повній комплектації або ж скористатись послугами. Також проводимо демонстраційні покази роботи кріобластерів.

Підписуйтесь на наші соціальні мережі і побачите ще більше відео нашої роботи та нові моделі обладнання:

https://www.facebook.com/sukhoyled,

https://www.instagram.com/tiz.ice

Фото результи на сайті: https://www.tiz-ice.com.ua/uk/site/equipment-sale

Збереження екології, зниження витрат та покращення якості виробничих процесів визначає кріобластинг технологією майбутнього!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кріобластинг #чистка сухим льодом #сухий лід #ТІЗ АЙС #TIZ-ICE #очищення поверхонь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...