• Головна
  • Орендувати міні склад у Львові
Новини компаній
15:00, 21 березня

Орендувати міні склад у Львові

Новини компаній

Великі підприємства і компанії мають величезні склади для зберігання товарі, сировини і обладнання, однак приватним особам такі склади ні до чого. Проте інколи виникає потреба у додатковому приміщенні для тимчасового розміщення речей. В цьому разі оренда міні складу у Львові буде найкращим варіантом.

Компанія Tetris Box надає можливість орендувати складські бокси будь-якої величини: площею від 1 м2 і більше. Тож ви можете знайти відповідний бокс і не сплачувати за вільний простір.

Орендувати маленький склад дуже просто – залиште заявку на сайті компанії і з вами зв’яжеться менеджер. Він розповість про всі умови і допоможе обрати бокс оптимальної площі. Ви можете орендувати склад на 1 місяць, або більше і без проблем подовжити термін просто надіславши повідомлення.

Зручна і доступна оренда невеликого складу

Сервіс зберігання речей Tetris Box має великий попит, адже це просте і зручне вирішення проблеми із зберіганням речей, що не вимагатиме значних фінансових витрат.

До переваг складів Tetris Box відносять:

·оптимальні сучасні умови (склади чисті, мають освітлення, опалення і систему вентиляції);

  • цілодобову охорону – ваше майно буде у безпеці;
  • доступну вартість оренди і знижки;
  • можливість обрати бокс будь-якої площі;
  • зручне місцерозташування складів.

У Львові Tetris Box має два склади: біля Приміського вокзалу та біля Залізничного вокзалу. Ви можете обрати місце, яке буде для вас зручнішим.

Оренда складу доступна як приватним, так і юридичним особам.

Оренда складу «під ключ» у Львові

Компанія Tetris Box надає послуги «під ключ», що дозволять зекономити ваш час і сили. Бригада досвідчених вантажників професійно спакує ваші речі, організує транспортування і розмістить майно на складі. Великий досвід і спрацьованість команди гарантує, що ваші речі залишаться цілими і будуть оптимально розміщені у боксі.

На час зберігання у боксі Tetris Box майно клієнтів застраховане.

Як орендувати міні склад?

Скористатися сервісом тимчасового зберігання речей Tetris Box дуже просто. Вам необхідно залишити заявку на сайті, написати на електронну пошту, у чат чи зателефонувати.

Замовлення підтверджує менеджер і прораховує вартість оренди (попередньо ви можете зробити це самостійно з допомогою спеціального калькулятора на сайті). Після укладання угоди ви можете використовувати свій склад протягом визначеного терміну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оренда міні складу у Львові #Компанія Tetris Box #Сервіс зберігання речей Tetris Box #Оренда складу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...