• Головна
  • Львів Напівмарафон "Не зупиняйся!": NewRun і Нова пошта відкрили дистанцію на 5 км та командну п’ятірку
Партнерський матеріал
13:00, 21 березня

Львів Напівмарафон "Не зупиняйся!": NewRun і Нова пошта відкрили дистанцію на 5 км та командну п’ятірку

Партнерський матеріал

11 та 12 травня у Львові відбудеться благодійний Напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!». Кошти від усіх стартових внесків будуть перераховані у фонд «Незламні» на протези для наших захисників та захисниць.

Мета Напівмарафону - показати національну єдність і підтримати українців, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє.

Гасло «Не зупиняйся!» сьогодні є актуальним для людей, які продовжують боротись, допомагати й бігти, наближаючи перемогу.

Спортивний забіг відбудеться 11-12 травня, але для реєстрації вже доступні дистанції 21 км, 10 км, 5 км та командна п’ятірка. Згодом планується відкриття дистанцій 1 км та дитячі забіги 500 м та 100 м.

NewRun - це про єдність кожного з нас! Приєднатися до цієї бігової події може будь-хто, незалежно від того де і ким ви працюєте. Біг — це те, що об’єднує та допомагає розвивати нашу країну!

100% коштів від стартових внесків йдуть у фонд «Незламні» на протези для наших захисників та захисниць.

Відкриває дистанцію 5 км та командну п’ятірку Львівський біговий клуб “ProBig”.

«Біг — це про спосіб забутись про проблеми. Серед учасників клубу майже немає професійних спортсменів. Усе це просто люди, які люблять бігати, або ті, яких біг відволікає від поточної роботи. Серед учасників: дизайнери, програмісти, художники, аналітики, фінансисти і тп. Усіх їх обʼєднує їх хобі, разом ми проводимо класно час. А те, що буде благодійна подія — лише більше нас усіх обʼєднує», — говорить тренер клубу Анастасія Матвійок.

Запрошуємо взяти участь у Львів Напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!» колективи різних компаній, бізнеси та всіх бажаючих, щоб бігти разом з нами заради тих, хто потребує реабілітації та підтримки.


Кількість місць обмежена, тому встигніть зареєструватись на сайті https://timer.newrun.com.ua/event/97.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#напівмарафон #нова пошта #біг #не зупиняйся #newrun
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...