• Головна
  • У Львові оберуть найкращого двірника
12:45, 18 березня
Надійне джерело

У Львові оберуть найкращого двірника

У Львові оберуть найкращого двірника

Львів продовжує добру традицію відзначати найкращих двірників міста. Конкурс відбуватиметься у два етапи і триватиме до 28 березня.

Як поясинили у пресслужбі Львівської міськради, на першому етапі мешканці можуть подавати кандидатури найкращих, на їхню думку, двірників. А на другому етапі відбуватиметься голосування. Воно розпочнеться о 17:00 25 березня і завершиться о 17:00 28 березня.

За результатами конкурсу буде визначено одного переможця, який отримає звання «Найкращий двірник Львова-2024», а також найкращих двірників у кожному районі міста. Усі переможці отримають цінні подарунки.

Подати кандидатів на звання найкращого двірника можна буде, заповнивши відповідну Google-форму на Facebook-сторінці Гарячої лінії міста. Відтак, у мерії заохочують мешканців активно подавати на конкурс двірників, які, безперечно, заслуговують на пошану до своєї праці.

«На сьогодні у Львові працює більше 1200 двірників і маємо понад 300 вакансій. Зазвичай, це прості, вже старшого віку люди, які докладають чималих зусиль, щоб нам було комфортно. Одній людині доводиться прибирати велику територію площею більше 2,5 тис. м2 – це сходові клітки, прибудинкові території, проїжджа частина, газони та інше. Це важка щоденна праця, яка не особливо помітна, коли виконується», – наголосив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Спортсменку зі Львівщини нагородили орденом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #двірник #конкурс #міськрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...