• Головна
  • Телефонні кабелі - що враховувати під час купівлі?
Новини компаній
10:46, 13 березня

Телефонні кабелі - що враховувати під час купівлі?

Новини компаній
Телефонні кабелі - що враховувати під час купівлі?, фото-1

Задумались про придбання нового USB-кабелю? Тоді варто запам'ятати кілька важливих аспектів, які допоможуть зробити безпомилковий вибір. Розберемо деякі нюанси пошуку і різновиди USB аксесуарів.

Основні критерії вибору

Найголовнішим моментом, безумовно, є модель телефону. Виробники підходять до цього своєрідно і не дуже хочуть оснащувати свої смартфони універсальними портами. Це стосується, зокрема, продукції Apple та її роз'ємів Lightning. Цей порт використовується тільки в телефонах і планшетах американської марки. Часто на ринку серед флагманів і бюджетних моделей з операційною системою Android (від різних виробників) можна зустріти порти micro-usb і usb-С, рідше mini-usb.

Також варто вибирати цей аксесуар, оцінивши ще й довжину його кабелю. Якщо комп'ютер розташований далеко від того місця, де нам подобається тримати телефон під час передавання даних, оберемо версію з трохи довшим проводом. Однак, якщо в цьому немає потреби, то надлишкова довжина буде тільки заважати.

Цікаві технології в телефонних кабелях

Сучасні USB-кабелі також технічно просунуті й відповідають усім вимогам виробників і користувачів. Деякі з них, наприклад ці https://www.aks.ua/catalog/usb/usb-kabel-dlya/dlya-routerov-marshrutizatorov, здатні передавати і конвертувати електрику, що допомагає підключати маршрутизатор не тільки до мережевої зарядки, а й повербанку. Інші моделі, зі свого боку, можуть мати змінні наконечники, що забезпечує під'єднання їх практично до будь-якої моделі телефону, доступної на ринку.

Але і це ще не все, телефонні кабелі виконують набагато більше функцій, ніж передача даних або зарядка телефону. Їх можна використовувати, наприклад, як кабель для підключення телевізора з портом HDMI. Завдяки цьому зображення зі смартфона транслюється на екрані телевізора, що дасть змогу дивитися фільми або фотографії з максимальним комфортом.

Деякі моделі взагалі служать перехідником. Наприклад, вони дають змогу під'єднувати навушники з роз'ємом 3,5 мм до телефона, що не має відповідного входу.

Особливості конструкції

Різні моделі кабелів для телефонів різняться і самою конструкцією дроту. Деякі з них мають традиційну гумову оболонку, тоді як інші забезпечують довгі роки безжальної експлуатації завдяки використанню плетеного обплетення, стійкого до вигину. Тож користувачам дійсно є з чого вибрати, головне пам'ятати про сумісність пристроїв і аксесуарів. Якщо потрібен кабель для живлення ноутбука, то рекомендуємо звернутися сюди https://www.aks.ua/catalog/usb/tip/dlya-zaryadki-noutbukov-pd.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...