• Головна
  • У Львівській мерії визнали недосконалість GPS-контролю за маршрутками
12:32, 4 вересня 2013 р.

У Львівській мерії визнали недосконалість GPS-контролю за маршрутками

Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради ініціювало проект об’єднання всіх GPS навігаторів, які встановлені у громадському транспорті, у єдину міську систему. Про це розповів в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Олег Вілюра, - повідомляє інформаційна агенція  Вголос 

«На превеликий жаль, наші перевізники не мають однакової системи. Кожен купував її там, де дешевше, вигідніше. Не було єдиного технічного завдання, яке би об’єднало всі GPS системи. Нам потрібна система звітності, яка дозволяє контролювати скільки машин було, в якому місці вони знаходилися, скільки було відставань, з’їздів», – зазначив Вілюра.

За його словами, така система може запрацювати вже у найближчі місяці.На запитання, чи каратимуть транспортників-порушників, Вілюра відповів, що у договорах на перевезення, так і у законодавстві України, не передбачено можливості штрафування перевізників міською владою.

«Єдине покарання – розривання договору. Всі інші, як адмінштрафи, має можливість робити Інспекція із захисту прав споживачів, Укртрансінспекція, ДАІ, а міська рада не має таких можливостей», – додав службовець.

Щодо виправданості GPS навігації у маршрутках Львова, то, на думку Вілюри, перевага найперше у тому, що перевізники можуть контролювати наявність машин на маршруті.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...