• Головна
  • «Суміш гебельсівщини і совєцького агітпропу», - прес-служба ВО «Свобода» про сюжет, який стосується Тягнибока (ВІДЕО)
спростування від "Свободи"
09:32, 4 вересня 2013 р.

«Суміш гебельсівщини і совєцького агітпропу», - прес-служба ВО «Свобода» про сюжет, який стосується Тягнибока (ВІДЕО)

спростування від "Свободи"

Прес-служба ВО «Свобода» оприлюднила заяву щодо неправдивої інформації, поширеної у програмі «Гроші» на телеканалі «1+1».

"Суміш гебельсівщини і совєцького агітпропу, поширена в сюжеті програми «Гроші» на каналі «1+1» 2 вересня 2013 року, просто шокує. Це чергова хвиля інформаційного бруду, який щодня виливається зі сторінок, радіохвиль та телеекранів олігархічних ЗМІ. Мета цієї знавіснілої дифамаційної кампанії – дискредитувати єдину дієву національну силу в парламенті. Сюжет – поза такими поняттями, як журналістські стандарти, европейські норми, професійна етика, збалансованість інформації. Все побудовано за принципом: «що більша брехня – то охочіше в неї повірять».

Псевдожурналіст Михайло Ткач уже не вперше продукує маніпулятивні сюжети про лідера «Свободи». Анонсуючи у своєму «викривальному» матеріялі, що «Тягнибок будує розкішний маєток у заповіднику», автор не наводить жодного факту на підтвердження свого твердження. Але навіщо Ткачеві факти і журналістські стандарти, коли він пряде своє псевдорозслідування згідно із завданням, поставленим його господарями! І це завдання йому потрібно виконати за будь-яку ціну. Демонструючи недобудовану споруду, «слідопит» Ткач ні сіло ні впало заявляє, що вона належить лідерові«Свободи». Основним «аргументом» стали слова невідомих осіб зі спотвореним голосом і розмитим зображенням, які спочатку твердять, що ця будова належить лідерові «Свободи», а згодом ті ж персонажі активно це заперечують. Відеокартинка постійно скаче, що вказує на маніпулятивний монтаж.

Єдиний документ, який демонструє Михайло Ткач, – це офіційна Декларація про доходи Олега Тягнибока. Вона потрібна псевдожурналістові для того, аби прочитати, що у лідера ВО «Свобода» жодної нерухомости у Київській області немає, але потім укотре повторити абсолютно протилежне.

Отже, мета зазначеної програми – продовження дискредитаційної кампанії щодо «Свободи» та її лідера на головних провладних каналах. Режимові конче потрібно відвернути увагу суспільства від реальних проблем, корупції і зловживань нинішньої влади і натомість посіяти в суспільстві зневіру й апатію.Очевидно, від цього інформаційного кілера годі чекати розслідувань про Межигір’я та його власників – на це замовлення не надходило. Є замовлення на поливання брудом опозиції. І в хід пущено брехню, маніпуляції та різного роду спекуляції.

У зв’язку з цим прес-служба Всеукраїнського об’єднання«Свобода» вимагає від керівництва каналу «1+1» у досудовому порядку спростувати неправдиву інформацію, поширену у програмі «Гроші» 2 вересня 2013 року. Офіційно заявляємо, що жодної нерухомости, крім заявленої у Декларації про доходи, у лідера «Свободи» та його родини немає. Закликаємо українських журналістів дотримуватися журналістських стандартів та не бути знаряддям у руках Банкової в боротьбі з опозицією. Залишаємо за собою право на захист честі, гідності і ділової репутації у судовому порядку.

Принагідно повідомляємо, що Олег Тягнибок не будує Тадж Магал,не орендує Венстмістерський палац, не має квартири в «Бурдж Халіфі» та не є афільованим власником Межигір’я".

Нагадаємо, як повідомляють ЗМІ лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок будує маєток у заповідній зоні під Києвом.Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші", журналістам якої вдалось вперше віднайти житло очільника українських націоналістів. Детальніше у відео:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...