• Головна
  • Львів’янам розкажуть як шукати ресурси для роботи організацій
09:13, 4 вересня 2013 р.

Львів’янам розкажуть як шукати ресурси для роботи організацій

Громадське об'єднання «Самопоміч» оголошує набір учасників на тренінг «Фандрайзинг: джерела фінансування громадських організацій. Написання проектів», який відбудеться 7 вересня у м. Львів. Тренером виступить Олександра Скиба, автор ряду громадських, соціально-політичних проектів з 2009 року.

Останнім часом все більше і більше організацій і приватних осіб в нашій країні стикаються з необхідністю писати заявки на гранти. Реалізація нових ідей потребує коштів. Для західних фахівців це звичайна процедура — фонди оголошують конкурси, переможці конкурсів отримують гранти. Однак для фахівців з України та інших країн СНД проблема підготовки заявки на такий конкурс ідей та проектів стала актуальною набагато пізніше ніж у їхніх зарубіжних колег.

Що ж необхідно для того, щоб зробити вашу організацію, установу чи творчий колектив одним з грантоотримувачів? Одна з умов — це правильна стратегія фандрайзингу, яка включає в себе різні підходи й джерела.

Фандрайзинг — це пошук ресурсів (людей, устаткування, інформації, часу, грошей та ін) для реалізації проектів та/або підтримання існування організації. Дізнатись як успішно переконувати інших у тому, що діяльність вашої організації заслуговує уваги і підтримки можна буде на тренінгу «Фандрайзинг: джерела фінансування громадських організацій. Написання проектів», який відбудеться 7 вересня у Львові. Викладатиме київський тренер Олександра Скиба, що проводить тренінги з 2010 року та працює з такими фондами як NED, NDI, Canada found, Фонд Фрідріха Наумана, Фонд Фрідріха Еберта, Європейський фонд «Партнерство заради демократії»(ЄС) та ін.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету (в додатку) та відіслати на адресу [email protected]  
до 5 вересня 2013 року включно. Всі поля анкети мають бути заповнені. Анкета (файл) має бути підписана прізвищем та ім’ям учасника латинськими літерами (на приклад, Ivan_Ivanov). 6 вересня учасники отримають підтвердження участі.

Дата тренінгу: 7 вересня 2013 р.

Тривалість тренінгу: 10:00 – 17:00

Загальна кількість учасників: до 20 чол.

Адреса: площа Міцкевича, 6/7, 5 поверх

План тренінгу:

1.    Аналіз поняття «фандрайзинг»

2.    Джерела фінансування громадських організацій

3.    Фонди: вибір фонду, комунікація, написання заявок та їх подача

4.    Держава: форми співпраці з органами місцевого самоврядування

5.    Бізнес: вибір бізнес-партнера, формування пакету пропозицій, комунікація

6.    Власні ресурси організації 

7.    Аналіз поняття «проект»

8.    Складові проекту

9.    Написання чернеток власних проектів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...