• Головна
  • Завтра у Львові попрощаються із захисником Сергієм Гавриловим
16:15, 19 лютого
Надійне джерело

Завтра у Львові попрощаються із захисником Сергієм Гавриловим

Завтра у Львові попрощаються із захисником Сергієм Гавриловим

У вівторок, 20 лютого, Львів попрощається з військовослужбовцем Сергієм Гавриловим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. 

Про це повідомила Львівська міськрада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Сергій Гаврилов (08.05.1992-12.02.2024). Львів’янин.

 Навчався у Ліцеї №24 імені Марії Конопницької Львівської міської ради. Здобув освіту в Університеті банківської справи. Після завершення навчання проходив строкову військову службу у лавах військ протиповітряної оборони.

У 2014 році Сергій Гаврилов разом із братом-близнюком Дмитром стали до лав 3-го батальйону територіальної оборони «Воля» та виконували бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Після повернення працював консультантом у магазині “Megasport”. Активно займався футболом, виступав за спортивний клуб «Погонь» Львів», також брав участь у змаганнях у складі команди Церкви Покрови Пресвятої Богородиці. Та справжньою пристрастю Сергія Гаврилова було рибальство.

За словами рідних, він був «надзвичайно доброю людиною, люблячим татом і чоловіком та вірним другом для багатьох».

На другий день повномасштабного вторгнення російської федерації знову став на захист Батьківщини від окупантів. Пліч-о-пліч із братом проходив військову службу спершу у складі роти охорони обласного ТЦК та СП, а згодом – 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Сергія Гаврилова залишилися бабуся, батьки, дружина, двоє маленьких синів та брат-близнюк, який продовжує боронити державу на передовій.

Читайте також: На Львівщині зареєстрували понад 14 тисяч випадків ГРВІ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...