• Головна
  • На львівському Форумі Видавців проведуть 700 заходів
14:21, 2 вересня 2013 р.

На львівському Форумі Видавців проведуть 700 заходів

Як повідомила виконавчий директор громадської організації «Форум видавців» Катерина Шевченко, робота з підготовки до Форуму йде в плановому режимі.

«Усі угоди з оренди приміщень, організації охорони, медичної допомоги та інформаційного супроводу вже укладені. На сьогодні триває затвердження розширеного плану заходів, яких передбачається близько 700», – сказала К. Шевченко.

Своєю чергою, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко запевнив – у всіх районах області вже розміщено соціальну рекламу Форуму видавців на білбордах та сіті-лайтах. Також туристичні підприємства області повідомленні про проведення Форуму видавців та його програму.

Василь Бахмацький дав доручення відповідальним особам скласти графік чергування лікарів у пунктах охорони здоров’я, розповсюдити поліграфічну інформаційну продукцію в закладах освіти та Головному управлінню МВС України надати організаторам допомогу у забезпеченні громадського порядку та безпеки громадян у місцях проведення заходів, контролювати безпеку дорожнього руху біля місць проведення заходів Форуму видавців 12-15 вересня 2013 року.

Варто відзначити, що почесним гостем цьогорічного Форуму буде Міністр культури та національної спадщини Польщі Богдан Здроєвський. У заходах передбачена участь керівництва Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...