• Головна
  • Делегація Львівської ОДА візьме участь у ХХІІІ Міжнародному Економічному Форумі у Криниці
01:17, 3 вересня 2013 р.

Делегація Львівської ОДА візьме участь у ХХІІІ Міжнародному Економічному Форумі у Криниці

З 3 до 5 вересня в м. Криниця, Республіка Польща відбудеться ХХІІІ Міжнародний Економічний Форум за участю першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Матолича.

В рамках заходу заступник очільника області візьме участь у інавгураційній сесії ХІІІ Міжнародного економічного форуму, у конференції під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула та Конференції Європа Карпат, а також у Форумі регіонів.

Перед криницькими зустрічами відбудеться дводенний Інвестиційний форум у Тарнові, який почне роботу сьогодні у понеділок Голова програмної ради Економічного форуму Зиґмунт, 2 вересня.

У Криницькому форумі візьмуть участь багато гостей світу політики, науки та бізнесу. Окрім Інвестиційного форуму у Тарнові, криницька зустріч супроводжуються також Форумом охорони здоров’я та Форумом регіонів. Під час триденного форуму відбудеться понад 160 дискусійних панелей, в яких візьмуть участь загалом близько 3 тис. учасників та гостей з Європи, Азії та США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...