• Головна
  • Перейди дорогу з «зіркою»: на 1 вересня у Львові відбулася весела акція (ФОТО)
23:14, 2 вересня 2013 р.

Перейди дорогу з «зіркою»: на 1 вересня у Львові відбулася весела акція (ФОТО)

Учора вранці 1 вересня, коли усе місто наповнено метушнею свята – «Дня знань», пости Державтоінспекції міста Львова були наближені до навчальних закладів, щоб забезпечити безпеку дорожнього руху учням, студентам та їх батькам, а також педагогам.

 Працівники Державтоінспекції міста Львова підготували сюрприз усім хто поспішав на свято  «Першого Дзвоника» до СЗШ № 51. На перехресті вулиць Кульпарківська - Поліщука  малеча мала можливість зустрітись із львівським співаком Назаром Савком, який приєднався до працівників ДАІ та навчав діток правилам зразкового пішохода.

 «Мені дуже приємно, що я можу приєднатись до такої важливої  теми, як безпека юних пішоходів. Я, як викладач вокалу для дітей, знаю наскільки діти бувають непередбачувані у своїх вчинках, тому в перший дні навчання важливо звернути увагу дітей та батьків  на безпечну дорогу до школи. На мою думку навчати дітей Правилам дорожнього руху потрібно з 3-4 річного віку» - наголосив Назар Савко.

 Зі слів працівників ДАІ, метою даного заходу  було привернути увагу усіх учасників дорожнього руху, зокрема батьків та дітей, пішоходів та водіїв до проблеми культури поведінки на дорозі, -повідомляє прес-служба ДАІ Львівської області

slider_20130902_154502

 

rprr

 

dsc_0631

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...