• Головна
  • До Дня знань діти отримали подарунки від міста і робили закладки для книжок
17:47, 2 вересня 2013 р.

До Дня знань діти отримали подарунки від міста і робили закладки для книжок

Цієї неділі суспільство відзначало День знань, який традиційно святкують 1 вересня. Відтак, чимало маленьких львів’ян підуть до школи, зокрема й до першого класу. Відповідно, минулого тижня в четвер, 29 серпня, управління соціального захисту Львівської міської ради організувало свято для дітей,яких виховують одинокі матері.

Так, в актовій залі Шевченківської районної адміністрації учасникам заходу роздано в дарунок «набори для творчості», а саме 293 подарунки для дітей 2006 року народження, яких виховують одинокі матері, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми».

«Окрім подарунків, ми приготували виступи діточок учасників творчих колективів УДЮМКу та Шевченківського будинку школяра. Також під час святкування дітки взяли участь у майстер-класах з виготовлення закладок для книжок, коробок для шкільного приладдя, орігамі та техніки рукоділля кінусайго. Нам дуже важливо, аби на дитячих обличчях сяяли усмішки, а очі виблискували радістю, адже коли діти щасливі - це найвища винагорода», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...