• Головна
  • У селищі Запитів, що на Львівщині добудували школу і купили 22 комп'ютери (ФОТО)
08:43, 2 вересня 2013 р.

У селищі Запитів, що на Львівщині добудували школу і купили 22 комп'ютери (ФОТО)

Вчора, 1 вересня, відбулось урочисте відкриття добудови та реконструкції школи у смт Запитів Кам’янка-Бузького району Львівської області.

«Сьогоднішня подія для мешканців селища Запитів є надзвичайно хвилюючою – відкривається нове приміщення храму  науки. Маю надію, що школа нарешті займе гідне місце у державному контексті, а всі державні реформи, закони, проекти і програми сприятимуть розвитку освітньої галузі», – наголосив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич.Богдан Матолич у вітальному слові.

В рамках урочистостей відбулось освячення школи та території, а також  перерізання символічної стрічки.

Варто також відзначити, що в минулому році на Львівщині введено в дію 5 загальноосвітніх навчальних закладів, в цьому році передбачено ввести ще 3 школи.

Додатково зазначимо, перші згадки про школу у с. Запитів датовані ще у 1897році. Це була двокласна школа. Кількість дітей шкільного віку сьогодні – 365, в перший клас цьогоріч пішло 42 учня. Педагогічний колектив навчального закладу нараховує 35 вчителів.

У школі проатестовано 1 навчальний кабінет інформатики. Придбано 22 комп’ютери, 1 мультимедійний проектор, 1 ноутбук. У навчальному процесі використовуються комп’ютерні програмні засоби навчання.

Також на базі школи є стадіон зі штучним покриттям. Бібліотечний фонд становить 13624 книг, брошур та журналів, з них 4663 становлять підручники.

 

запитів головна

 

запитів дзв

 

запитів осв

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...