• Головна
  • Діти з багатодітних та малозабезпечених сімей отримують канцелярське приладдя від підприємців міста
11:55, 30 серпня 2013 р.

Діти з багатодітних та малозабезпечених сімей отримують канцелярське приладдя від підприємців міста

 Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» о 13.00 год. у приміщенні Львівської міської ради перші 50 багатодітних та малозабезпечених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців.

Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори акції – соціальна кампанія «Добрі справи» спільно з представниками соціально відповідального бізнесу міста Львова протягом місяця збирали найнеобхідніші у школу речі - канцелярське приладдя. Зошити, ручки, лінійки, портфелі, олівці, стиральні гумки, стругалки, папки – ось неповний перелік речей, які діти отримають у подарунок до свята Першого дзвоника.

«Щиро дякуємо підприємцям нашого міста за те, що завжди радо відгукуються на наше прохання допомогти багатодітним родинам. Адже підготувати своїх дітей до школи – справа дуже коштовна, і не лише тоді, коли у вас п’ятеро маленьких школяриків. Тому будь-яка допомога цим родинам до початку нового навчального року – річ дуже важлива і потрібна», - каже Уляна Малофій, координатор благодійної акції «Пора до школи».

Цьогоріч підтримали «Добрі справи» та долучилися до акції 36 львівських підприємств.

Також нагадаємо, що в рамках благодійної акції «Пора до школи» чотири найбільш потребуючі львівські родини вже отримали у подарунок від підприємців шкільну форму, письмові столи, стільці та спальні дивани для дітей.

Довідка

«Пора до школи» - благодійна акція, яка втілюється в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської та покликана допомогти багатодітним та малозабезпеченим родинам підготуватися до школи.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...