• Головна
  • У жовтні львів’яни почують 20 історій від Валерія Меладзе
незабаром
16:54, 28 серпня 2013 р.

У жовтні львів’яни почують 20 історій від Валерія Меладзе

незабаром

29 та 30 жовтня о 19.00 год у Львівській Опері відбудуться два концерти відомого співака Валерія Меладзе. Співак виступить з проектом «20 історій про кохання», куди ввійшли найпопулярніші та зовсім нові пісні.

«20 історій про кохання» від Валерія Меладзе - це історії про різне кохання: щасливе, нездійсненне, так вічне і жадане... Це історії про істинні глибокі почуття, розказаних в унікальній, неповторній манері Валерія Меладзе.

Валерій Меладзе вже 15 років радує своїх шанувальників творчою діяльністю. За роки своєї музичної кар'єри він став лауреатом багатьох естрадних конкурсів та володарем престижних нагород у світі популярної музики. На сьогоднішній день Меладзе входить до десятки найбільш популярних російських виконавців.

Валерій Меладзе володіє голосом найширшого діапазону і рідкісного тембру. Своїх слухачів він радує чистим виконанням, даруючи їм теплі почуття і нескінченні емоції. Його виконавській манері характерна чарівна чоловіча харизма, енергія, романтизм, ліричність і тонкий смак.

Музика, яку пише Костянтин (брат Валерія Меладзе), лірична, романтична і зворушлива, а тексти проникливі, мелодійні й чуттєві, зачіпають найтонші струни душі кожного слухача”, - повідомляють організатори

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...