• Головна
  • Обираємо меблі для вітальні у стилях які будуть актуальні завжди
Новини компаній
09:33, 11 грудня 2023 р.

Обираємо меблі для вітальні у стилях які будуть актуальні завжди

Новини компаній

Вибір меблів для вітальні – це важливий етап в оформленні приміщення, яке вважається серцем будинку. Правильно обрані меблі надають приміщенню комфорт та стиль, але при цьому важливо враховувати тривалий часовий період. Щоб меблі не втратили свою актуальність, варто звертати увагу на вічні стилі, які завжди залишаються в тренді. Meble Taranko допоможе вам знайти ідеальні варіанти для вашої вітальні.

Яких меблів потребує вітальня

Щоб вітальня була затишною, комфортною та атмосферною, особливу увагу варто приділити меблям. Розглянемо, які саме меблі потрібні для цього приміщення.

Диван – це серце вітальні, де сім'я збирається разом, ідеальне місце для відпочинку та розмов. Обирайте диван, який відповідає розміру приміщення, а також вашим потребам. Важливо враховувати матеріал оббивки, щоб він був зносостійким та легким у догляді. Обирайте модель за вашими вподобаннями, щоб він був дотичним до стилю кімнати. Якщо дозволяє місце, зверніть увагу на кутові моделі.

Стіл відіграє важливу роль у вітальні.За ним буде збиратися родина, гості, як у будні, так і з особливими подіями. Обирайте стіл з урахуванням функціональності та естетики, враховуючи оптимальний розмір та стиль. Обов’язково беріть до уваги кількість членів родини та можливих гостей з оточення.

Корпусні меблі у вітальню. Щоб приміщення було зручним та функціональним, обставте його корпусними меблями. Наявність тумби під телевізор дозволить створити затишну зону для відпочинку. А вітрини, комоди, стелажі допоможуть зручно розмістити необхідні речі, які варто тримати в вітальні: посуд, святковий текстиль, тощо.

Меблеві колекції для вітальні від Таранко

Польський виробник меблів Taranko пропонує цікаві та сучасні колекції для вітальні. Розглянемо п’ять найпопулярніших з них, які особливо полюбляють споживачі.

Колекція Via

Сучасна та елегантна, колекція Via від Taranko закохує з першого погляду. Використання сучасних форм, дерев'яних елементів та акцентів створює вигляд, який підкреслить сучасний смак власників. Високоякісні матеріалі забезпечують тривалість та зносостійкість меблів, а також їх естетичний вигляд. Кожен предмет меблів у цій колекції враховує потреби сучасної родини. Колекція "Via" включає в себе різноманітні вироби, такі як дивани, крісла, столи, тумби, вітрини та інші. Це дозволяє вам підібрати меблі, які ідеально впишуться в інтер'єр вашої вітальні, створюючи гармонійний образ приміщення.


КолекціяWersal

КолекціяWersal – це витонченість та розкіш у кожній деталі. Стильні форми, високоякісні матеріали та елементи декору роблять цю колекцію ідеальним вибором для тих, хто цінує класичний елегантний стиль. Наявність різноманітних модульних елементів, а також неймовірний дизайн зробили її бестселером фабрики. Елегантні лінії, різні текстури та дбайливо вибрані деталі створюють неповторний вигляд. Кольорова палітра колекції включає в себе 6 відтінків – від білого до венге. Витончені різьблені ніжки, декоративні елементи меблів – кожна деталь колекції створює атмосферу розкоші та комфорту.


Колекція Rio

Rio – це колекція, що принесе у ваш інтер'єр невичерпну енергію та барвистість. Ігри світла, вишуканий дизайн та сучасні форми роблять ці меблі ідеальним вибором для тих, хто цінує стиль та вишуканість. Rio підкорює білими фасадами з дерев’яними вставками, що виглядають дуже стильно та сучасно.


Колекція Lagos

Новий та незвичайний підхід пропонує Таранко у колекції Lagos. Сучасна класика з її характерними плавними, хвилястими лініями, мінімалістичними чорними ручками, акцентними ніжками на меблях – неймовірне рішення для вітальні. Різні кольорові поєднання дозволяють обрати оптимальний варіант.


Колекція Grande

Це колекція Таранко пропонує вишуканість та стиль у кожній деталі. Елегантні форми, високоякісні матеріали та уважно продуманий дизайн роблять її ідеальним вибором. Grande поєдную природну красу дерева та стильні чорні деталі з металу. Це виглядає стильно та оригінально.


Купувати меблі у офіційного представника краще і вигідніше

Придбати красиві та якісні меблі від польського виробника Таранко можна у офіційного представника бренду в Україні. Компанія має також офлайн мазанин, розташований в м.Луцьк за адресою вул.Єршова, 11 (ТЦ Глобус), 3 поверх.

На великій площі експозиції представлено багато колекцій від Taranko. Є можливість детально оглянути та порівняти різні з них. Саме тут вам запропонують вигідні ціни на польські меблі, якісний клієнтський сервіс та обслуговування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...