• Головна
  • У Львові 33 інваліда отримали спеціальні машини (ФОТО)
13:14, 24 серпня 2013 р.

У Львові 33 інваліда отримали спеціальні машини (ФОТО)

23 серпня перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич вручив людям з особливими потребами, які перебувають на обліку в органах соціального захисту населення, спецавтотранспорт марки Джиллі. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

2_news

 

2_top

 

4_news

 

 

Ключі від 33-ох автомобілів отримали дванадцятеро інвалідів війни – учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни, одинадцятеро інвалідів, прирівняних до інвалідів війни, п’ятеро інвалідів  з дитинства, четверо мешканців Львівщини із загальними захворюваннями, а також один представник серед інвалідів війни по зору.

Богдан Матолич від імені голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука привітав власників нових автівок з Днем Державного Прапора України та побажав щирої віри у краще майбутнє.

«Покращення рівня життя та добробуту найбільш вразливих верств населення є пріоритетним напрямком соціальної політики нашої держави. Сьогодні ми виконуємо свої зобов’язання перед вами і, завдяки реалізації соціальних ініціатив Президента України, даруємо довгоочікувані автомобілі», – сказав у вітальному слові перший заступник керівника області.

Зазначимо, що у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації на обліку для забезпечення спецавтотранспортом перебуває 5338 інваліди, з них для забезпечення автомобілями  першочергово – 224 інвалід, позачергово – 373 інвалідів, у порядку загальної черги – 4774 інваліди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...